Big data consultancy

Het big data landschap ondergaat een razendsnelle evolutie. Met name geldt dit voor het Apache Hadoop ecosysteem. Apache Hadoop is een open source project dat samenhangende modules biedt voor onder meer opslag, analyse, messaging, databasetransacties, machine learning en stream processing. Aan de ontwikkeling van alleen al de Apache Spark module hebben sinds 2009 meer dan 1000 ontwikkelaars bijgedragen.

Big ideas

Naast Hadoop zijn er diverse al dan niet complementaire en/of commerciële big data oplossingen beschikbaar. Het bijhouden van al deze ontwikkelingen is geen sinecure en dit vormt een risico voor keuze, implementatie en beheerbaarheid van een big data oplossing. Big data is ‘big complexity’. Maar gelukkig ook een wereld van ‘big ideas’ en ‘big results’.

Snel resultaat

Onze ervaring met complexe innovatieprojecten binnen grote en middelgrote organisaties combineren wij doeltreffend met onze kennis van big data concepten, toepassingen, technologie, benodigde rollen en expertise. Wij begeleiden uw experts in het maken van keuzes, het vormgeven van het project en het implementeren en beheren van big data oplossingen. Of wij dragen zorg voor turnkeyoplossingen en nemen deze naar wens in beheer. Ons doel is in alle gevallen snel resultaat voor uw organisatie en met de juiste kwaliteit.