Document- en e-mailbeveiliging

Het klinkt paradoxaal, maar juist het web draagt bij aan het waarborgen van veiligheid en privacy. Mits uiteraard het juiste gereedschap wordt gehanteerd zoals een digitaal certificaat. Een digitaal certificaat bewijst ontvangers dat een document of bericht echt is, dat het afkomstig is van een geverifieerde bron en dat de inhoud niet is gewijzigd sinds certificering. Door digitale certificering geeft u ontvangers van uw documenten zekerheid dat ze met officiële en door u goedgekeurde documenten te maken hebben zoals bijvoorbeeld facturen, offertes, voorstellen, contracten of bestelbonnen.

Voordelen

Documentbeveiliging

Onze certificaatoplossingen voor documentbeveiliging ondersteunen PDF en Microsoft Office documenten zoals Microsoft Word en Microsoft Excel. Tevens bieden wij certificaatoplossingen voor het beveiligen van uw eigen softwarecode.

E-mailbeveiliging

Met onze e-mailbeveiligingsoplossing kunt u Microsoft Outlook e-mail niet alleen digitaal certificeren met eerder genoemde voordelen, maar ook versleuteld versturen. Versleutelde berichten kunnen alleen door de geadresseerden worden gelezen en onderschepte mail is dus onleesbaar. Informatie binnen of tussen afdelingen of tussen organisaties kan zo hoog confidentieel worden uitgewisseld.