Security management

Toenemende digitalisering brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. De belangrijkste hiervan is misschien wel security. Niet alleen weten criminelen steeds vaker digitale middelen in te zetten om mensen en organisaties geld afhandig te maken. Ook de wetgever is eisen gaan stellen omtrent veilige omgang met digitalisering en met digitale persoonsgegevens in het bijzonder. Een inadequate informatiebeveiliging kan naast directe gevolgen voor uw omzet en imago nu ook flinke boetes met zich meebrengen.

Niet alleen techniek

Voor veel bedrijven is security een zorg. Desondanks is de security toch vaak belegd bij een directielid of functionaris zonder specifieke informatiebeveiligingsexpertise. En informatiebeveiliging is meer dan alleen techniek. Het omvat het geheel van bewustwording, processen, procedures en maatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatiesystemen te waarborgen.

Pragmatisch

Niet alle organisaties behoeven een fulltime security manager of security officer. Maar voor vele organisaties is het hebben en uitvoeren van een securitybeleid geen overbodige luxe. De security management services van Must Commit bieden hiervoor een pragmatische oplossing. Vanaf een halve dag per week werken wij op gestructureerde wijze bij u op locatie aan uw securitybeleid.