Endpoint protection to the Max

Momenteel worden de bedreigingen in het cyberlandschap gedomineerd door ransomware. Dit is een vorm van malware die data versleutelt om deze pas tegen betaling van losgeld weer vrij te gegeven. En het leeuwendeel van de ransomware betreffen geen loze dreigementen. Bestanden van slachtoffers worden meestal daadwerkelijk versleuteld. De ransomware evolueert ook nog eens snel waarbij nieuwe generaties onzichtbaarder en agressiever zijn dan hun voorgangers. Ransomware is voor organisaties een risico om zeer serieus te nemen.

Onvoldoende bescherming

Traditionele antivirus beschermt onvoldoende tegen gerichte ransomware-aanvallen en tegen onbekende dreigingstechnieken in het algemeen. Het is daardoor voor organisaties, alle preventieve maatregelen ten spijt waaronder sandboxing, niet vanzelfsprekend om de dans te ontspringen. Veel getroffen organisaties voelen zich ook nog genoodzaakt losgeld te betalen waardoor ransomware momenteel een zeer succesvolle inkomstenbron is voor criminelen. Voor organisaties geldt tenslotte vaak maar één ding en dat is zo snel mogelijk weer toegang tot hun data.

Next generation endpoint security

Er is nu echter een nieuwe generatie beveiligingstechnologie beschikbaar, ook wel Next Gen Endpoint Security of NGES. NGES werkt op basis van gedrag in plaats van op bekende kenmerken. Bovendien detecteert NGES niet alleen, het neemt automatisch acties om aanvallen te voorkomen en af te slaan.  Must Commit is geautoriseerde reseller van de NGES SentinelOne. SentinelOne combineert preventie, detectie en response op basis van zeer geraffineerde, zelflerende algoritmes. U bent hiermee verzekerd van superieure detectie en instant mitigatie en reparatie van zelfs de nieuwste en meest geavanceerde bedreigingen.

Garantie

In tegenstelling tot traditionele antivirus gebeurt dit alles bij een minimale belasting van uw beveiligde endpoints en servers, zodat uw laptops, desktops of servers optimaal blijven functioneren. En ook nog tegen aanzienlijk lagere kosten dan het pakket aan maatregelen dat nu nodig is voor een complete beveiliging van uw endpoints. SentinelOne biedt bovendien een unieke garantie dat geen enkele ransomware onontdekt blijft en onherstelbare schade toebrengt. Niet voor niets dat ook een bedrijf als Netflix heeft gekozen voor SentinelOne.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de zeer schaalbare oplossing, die met minimale impact kan worden geïmplementeerd? Stuur dan een e-mail naar ferry.plug@mustcommit.nl  of bel me direct op +31 (0)6 33883000.

Door: Ferry Plug

Geplaatst op: 1 december 2016
Tags: , ,

Biografie

Ruim 20 jaar werkzaam in de ICT waarvan zo'n 10 jaar op het terrein van secure dienstverlening. Introduceerde onder meer de eerste door Interpay en Currence gecertificeerde pindiensten over TCP-IP in Nederland. Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (MSc). Door (ISC)2 erkend als CISSP.