High end security, ook voor uw bedrijf

Beveiligt uw aannemer uw huis of blust uw keukenleverancier uw keukenbrand? Grote kans echter dat uw IT-leverancier wel uw data beveiligt. Of eigenlijk, dat u hier vanuit gaat. IT bouwen of beheren is echter iets anders dan databeveiliging.

Kosten voor security

Bent u, of is uw traditionele IT-leverancier expert in datasecurity? Maakt u gebruik van de nieuwste technologie? Wordt uw ICT actief gemonitord op aanvallen? En niet onbelangrijk, staan de kosten die u maakt in verhouding tot de bescherming die u hiervoor krijgt?

Specialisme

Security is een specialisme, met aparte kennis, opleiding en focus. Security gaat niet alleen over techniek, maar ook over processen en procedures. Over risico’s begrijpen maar ook over risico’s accepteren en hoe om te gaan met securityincidenten. Security ten slotte, gaat ook over kostenbeheersing. De grotere organisaties beschikken niet voor niets over een securityafdeling. Maar wat nu als u niet de omvang hebt voor een eigen securityteam?

Managed Security Service Provider

Het antwoord kan zijn om gebruik te maken van een Managed Security Service Provider (MSSP). Een MSSP kan belangrijke beveiliging efficiënt ‘als een service’ aanbieden waarmee u op basis van gebruik, gespecialiseerde security in huis haalt. Denk aan de steeds belangrijkere endpointprotectie, oftewel bescherming van uw PC of laptop. Wilt u een grootzakelijke oplossing die complete bescherming biedt op elk moment en elke plaats en tegen elke aanval? En die naast Windows ook OS X en Linux beschermt? En waarbij uw devices 24×7 bewaakt worden? En wilt u daarbij professioneel support bij securityincidenten, zoals gedetailleerde forensics en instant reparatie, zelfs na een aanval door ransomware? En dit alles tegen een betaalbare prijs?

Wat gaat u doen?

Wij vertellen u aag meer over onze Managed Security Services.

Door: Ferry Plug

Geplaatst op: 22 januari 2017
Tags: , ,

Biografie

Ruim 20 jaar werkzaam in de ICT waarvan zo'n 10 jaar op het terrein van secure dienstverlening. Introduceerde onder meer de eerste door Interpay en Currence gecertificeerde pindiensten over TCP-IP in Nederland. Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (MSc). Door (ISC)2 erkend als CISSP.