Over ons

Wij begeven ons als spil in een netwerk van technologische specialisten, expertteams tot hoog specialistische organisaties. Wij werken niet met bureaucratische processen, wel met korte lijnen, agile projectaansturing, grote betrokkenheid en eersterangs service en expertise. Zo werken wij onder meer met de top op gebied van web security en identity management, de fundamenten voor online security. Indien nodig gaan we ook buiten Nederland op zoek naar de juiste kennis en expertise. Niet voor de laagste kosten, maar voor state-of the-art kennis en vaardigheden. Wij houden niet voor niets kantoor in de Creative Factory te Rotterdam. Een dynamische omgeving met creatief-technologische teams die elkaar goed weten te vinden. Geheel passend bij onze visie.

Management team

Ferry Plug MSc CISSP

Partner

Ferry is verantwoordelijk voor business development met het oog op groei van de organisatie. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in telecom en ICT. Secure Pinnen over IP is door hem in Nederland geïntroduceerd. Als verantwoordelijke voor item-selling onlinegames heeft hij van dichtbij kennisgemaakt met DDoS- en andere cyberaanvallen. Grote en middelgrote telecom- en internetbedrijven heeft hij ondersteund bij het voorbereiden op organisatorische en technische securityaudits. Hij is als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en door (ISC)2 erkend als Certified Information Systems Security Professional. Naast zijn werkzaamheden voor Must Commit organiseert Ferry events voor (ISC)2NL en maakt hij deel uit van de NEN normcommissie BCM.

Arno Schneider

Partner

Arno richt zich op de technische kant van ons portfolio en op service delivery. Arno is al meer dan vijftien jaar actief als ondernemer op gebied van webontwikkeling. Als geen ander begrijpt hij de waarde van een veilige en zorgvrije weboplossing. Hij begrijpt hoe aspecten als security en datamanagement in een project kunnen worden ingepast. Hoe de verschillende partijen in de ontwikkelketen samenwerken met de modernste tools en waar ondersteuning op gebied van security en datamanagement op zijn plaats is. Arno kent het belang van de nieuwste web- en datatechnologie voor businesscontinuïteit. Van origine is Arno een grafisch vormgever, opgeleid aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.