Wat voor portier zet u voor uw zaak?

De omgekeerde wereld

Een portier die alleen onbekende bezoekers doorlaat en alle bekenden bij de deur tegenhoudt?
Een portier die nooit ingrijpt bij ongeregeldheden, maar hooguit de onwelgevallige bezoekers de volgende keer de toegang ontzegt? Of een portier die slechts op een alarmknop kan drukken om hulp van elders te activeren, ook als direct handelen geboden is of slechts een kleine maar directe interventie afdoende zou zijn?

Zo een portier zet u hoogstwaarschijnlijk niet voor uw zaak.

Maar waarom dan wel voor uw digitale business?

Want uw traditionele antivirus werkt namelijk precies zoals u het niet wilt. Onbekende malware mag gewoon door en wanneer deze de aanval start wordt in het beste geval een signaal afgegeven aan een extern monitoringsysteem.
Wij gebruiken de meeste geavanceerde technologie op gebied van endpoint-protectie. Wij herkennen kwaadaardige profielen, wij herkennen ongewenst gedrag en wij grijpen direct in. Met andere woorden: geavanceerde preventie, detectie en respons daar waar het hoort. Op het endpoint.

Uw servers en werkplekken zijn met onze managed endpoint security wel compleet beschermd. En dat voor de laagste kosten uit de industrie.

Waarom zou u voor uw digitale business andere eisen stellen aan de portier?
Voorkom ransomware

Door: Ferry Plug

Geplaatst op: 16 juni 2017
Tags: , ,

Biografie

Ruim 20 jaar werkzaam in de ICT waarvan zo'n 10 jaar op het terrein van secure dienstverlening. Introduceerde onder meer de eerste door Interpay en Currence gecertificeerde pindiensten over TCP-IP in Nederland. Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (MSc). Door (ISC)2 erkend als CISSP.