Referenties

“Het nieuwe product werkt op een vernieuwende manier

waarmee de belasting voor onze servers en werkplekken afneemt. Dus naast een veiligere werkplek, is er ook een positieve impact op de performance van onze omgeving. “

logo-ICT-NMLICT NML staat voor ‘ICT Noord- en Midden Limburg’ en is een samenwerking tussen gemeenten op gebied van ICT. Momenteel maken de gemeenten Venlo, Roermond, Weert en Nederweert deel uit van het samenwerkingsverband.

Het programma ICT NML 2.0 heeft als doel om ICT NML naar een hoger niveau te tillen. Hieronder vallen ook securitymaatregelen om de informatieveiligheid te kunnen waarborgen en datalekken helpen te voorkomen.

Het eerste kwartaal van 2018 start het programma met het vervangen van de huidige anti-virusoplossing door de SentinelOne oplossing van Must Commit.

“Alles wat verteld is, alles wat er is laten zien in de demo’s, er is geen woord van gelogen. We zijn razend enthousiast hoe simpel SentinelOne werkt, hoe gemakkelijk de vervanging gaat en inderdaad hoe flexibel er wordt meegedacht en geacteerd.” – Roger Schols, projectmanager ICT NML

Onze referenties